Skip to content
Droge Voeten - Ophoging, Aanvulling, Sloten, dempen, Ruilverkaveling
Droge voeten voor de dames!
Groba groep levert alle soorten grond voor:
• Ophoging • Aanvulling • Sloten dempen • Ruilverkaveling
Rijke grond als voedingsbodem - Compost, Teelaarde, Tuingrond, Klei
Rijke grond als voedingsbodem!
Grondverbetering door verrijking met compost of teelaarde.
• Compost • Teelaarde • Tuingrond • Klei

Duurzame verwerking grondstromen voor landbouw

Grond ophogen/aanvullen

Als landbouwer begrijpt u als geen ander hoe belangrijk de juiste grond is voor het succes van uw percelen. Of u nu grond zoekt om uw percelen op te hogen of aan te vullen tijdens het dempen van sloten of bij ruilverkaveling, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren alle soorten grond.

Bel of mail met Bas de Boer: grond@grobagroep.nl

Bas de Boer - Goba

Grond verrijken. Bodem verbeteren.

Het verbeteren van uw landbouwgrond verrijkt niet alleen de bodem, maar kan ook de mogelijkheid bieden om de plantcyclus te verkorten.

Wij leveren compost, teelaarde, tuingrond en klei voor een verrijking van uw landbouwgrond met essentiële voedingsstoffen en verbetering van de bodemstructuur. Zo zijn uw gewassen beter in staat om voedingsstoffen op te nemen, wat resulteert in gezondere planten en een hogere opbrengst.

En een verbeterde bodem kan ook leiden tot een verkorting van de plantcyclus. Zodat uw landbouwactiviteiten efficiënter worden en uw productiviteit verhoogt.

Bel of mail met Jeroen Wardenburg: groen@grobagroep.nl

Jeroen Wardenburg - Groba Groep

Ontdek Groba Groep, de betrouwbare partner voor alle grondbehoeften!

Wat maakt Groba de ideale keuze? Wij zijn trots op onze certificeringen volgens de BRL 9335 en 7500 normen. Deze certificeringen garanderen dat wij uitsluitend gekeurde grond verkopen. U kunt erop vertrouwen dat onze grond van de hoogste kwaliteit is en voldoet aan strenge milieueisen.

Bij Groba hebben we niet alleen respect voor het milieu, maar ook voor toekomstige generaties. Onze missie is helder: “Schone bodem voor toekomstige generaties”. Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen die de gezondheid van de bodem bevorderen en de landbouwsector ondersteunen.

Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit en snelle levering. Met diverse eigen locaties kunnen wij grond leveren op de momenten dat u het nodig heeft. Bovendien beschikken wij over een toegewijd team van ervaren personeel en geavanceerde machines, waardoor wij efficiënt kunnen werken en aan uw specifieke vereisten kunnen voldoen.

Kies voor Groba als uw betrouwbare partner in grondlevering. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van vruchtbare en gezonde percelen voor uw landbouwactiviteiten. Samen bouwen wij aan een duurzame toekomst voor de landbouwsector.

Groba Grond Nederland

Schone bodem voor toekomstige generaties